Според Димитър Стоянов има информация, която подлежи на проверка,  че

...
Според Димитър Стоянов има информация, която подлежи на проверка,  че
Коментари Харесай

Военният министър определи случилото се на границата като криминален случай на каналджии

Според Димитър Стоянов има информация, която предстои на инспекция,  че военнослужещият не се е отдръпнал, а е взел нужната позиция, като се е прикрил, само че това предстои на инспекция. Прекалено рано е да разясняваме каквато и да е догадка. Животът на служителя на реда е бил заплашен, откакто е бил патрулна двойка с граничния служител на реда. Това разяснява военният министър Димитър Стоянов пред Българска национална телевизия.

 

Стоянов уточни, че това е: " престъпен случай на каналджии, които по един или различен метод се пробват да продължат своята незаконна активност. За страдание тази активност е " платена с цената на един човешки живот. " Стоянов сподели, че ще бъдат взети ограничения, които са свързани с по-добрата подготовка и отбрана на военнослужещите.

 

Стоянов посочи, че патрулите могат да открият огън, когато против тях бъде употребена същата пропорционалност на силата, т.е., в случай че от отсрещната страна се стреля, по същия метод нашите военнослужещи и гранични служители на реда могат да стрелят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР